Cursul de igienă menstruală
De ce femeile au menstruație și bărbații nu? Ce înseamnă această schimbare în corp? Cum e cel mai bine să mă îngrijesc? Acestea sunt întrebări la care orice adolescentă ar trebui să afle răspunsul și care adesea nu sunt abordate în familie sau la școală.

Am creat un curs de 60-90 minute, bazat pe joc și discuții deschise, care răspunde tuturor întrebărilor de mai sus și nu numai.

Veniturile de pe urma acestor cursuri ne ajută să le organizăm gratuit pentru persoanele vulnerabile.

Vrei ca Pe Stop să organizeze cursul la școala fiicei tale? Scrie-ne la alo@pestop.org.
Alte cursuri
Trecătorul ia atitudine
Mergi pe stradă și observi pe cineva care este agresat/ă. Ce faci? Îi iei apărarea, chemi poliția, treci mai departe...? Te invităm la un curs despre cum să fim cetățeni proactivi și cum putem veni în sprijinul victimei unei agresiuni de orice fel, fără să ne punem în pericol.

Organizăm cursuri pentru grupuri deja formate sau în sistem open. Scrie-ne la alo@pestop.org
În dialog cu „ceilalți"
Ne construim bula de Facebook cu grijă, etanș, să nu cumva să fie deranjată de cei cu păreri (foarte) diferite de ale noastre. Dacă un votant al lui X ne abordează, îi dăm block pe Facebook sau în viața reală. Apoi, după alegeri, suntem șocați că a ieșit X, când toți prietenii noștri au votat cu Y!

Te invităm la un curs despre cum să dialogăm constructiv chiar și cu persoanele care au păreri complet opuse părerii noastre. Sună dificil, da, dar doar așa avem o șansă să construim societatea pe care ne-o dorim.

Organizăm cursuri pentru grupuri deja formate sau în sistem open. Scrie-ne la alo@pestop.org
Made on
Tilda